Zomerlessen

Zomerlessen - extra lang!

In de zomervakantie worden er extra lange zomerlessen gegeven. Hou de website in de gaten voor de zomerlessen in 2020.

In deze langere lessen is er meer tijd voor uitleg, opbouw van de houdingen en ontspanning zodat het lichaam goed is voorbereid op de diverse houdingen. De duur van de les is 1,5 uur.

 

De yogalessen in 2019 vonden plaats in augustus en hadden de volgende thema's:  

 

Thema: schouderstandbankje

In deze les wordt het lichaam voorbereid op het staan in het schouderstandbankje. Ook als je dit nog niet eerder hebt gedaan!

 

Thema: achteroverbuigingen

Met name de bovenrug wordt goed voorbereid om de achteroverbuiging gemakkelijker en met meer souplesse uit te kunnen voeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Critical Alignment tools, zoals bv. de rubberen strip.

  

Thema: klankontspanning

In het eerste half uur van deze zomerles zullen zachte ontspannende yogahoudingen worden gedaan begeleid door klanken. Daarna gaat het geleidelijk over in een klankontspanning-ligconcert.

Klankontspanning is een methode om innerlijke rust te creëren en een streling voor lichaam en geest. Je wordt aangeraakt en verwend met klanken en geluiden die invloed hebben op je lichaam en emoties.

 

Deze les is in samenwerking met Rijk Baron van Verrijkend. 

 

 

Yoga op het strand! Locatie: strand Hellevoetsluis 

 

Geniet van deze les wat een mix zal zijn van Hatha Yoga en Critical Alignment Yoga. Ontspanning, beweging en kracht zullen belangrijke elementen zijn. In de les wil ik je uitnodigen om je bewust te zijn van wat er zich in het lichaam afspeelt, de verschillende houdingen helpen je hierbij. Het met aandacht beoefenen van de diverse asana’s (yogahoudingen) maken dat je meer lichtheid en ruimte in het lichaam zult ervaren. Wat heerlijk is het om dat op het strand te kunnen doen! 

 

Bij mooi weer wordt er yoga gegeven op het strand. Deze les wordt gegeven in samenwerking met Yoga Voorne Putten. Kijk op de website voor meer buitenlessen aankomende zomer. Begin mei zal het programma voor het nieuwe seizoen bekend zijn. 

TARIEVEN

 

Tarief zomerlessen: € 17,50

Cursisten van yoga studio Za krijgen korting, zij betalen:  € 15,- (of 1 les van de lessenkaart met bijbetaling van € 5,-)

  

Tarief strandles: € 8,- contant bij aanvang van de les.