NIEUW: Zomerlessen augustus 2019

Zomerlessen - extra lang!

Vorig jaar waren de zomerlessen een succes. Vandaar dat ze dit jaar weer worden gegeven, waarbij nu nieuw is dat ze extra lang duren. Dus lekker lang yoga op de zomeravond!

In deze langere lessen is er meer tijd voor uitleg, opbouw van de houdingen en ontspanning zodat het lichaam goed is voorbereid op de diverse houdingen.

 

De yogalessen hebben ieder een eigen thema en vinden plaats in augustus op de volgende dagen:  

 

Donderdag 8 augustus 20.00 - 21.30 uur    - Thema: schouderstandbankje

In deze les wordt het lichaam voorbereid op het staan in het schouderstandbankje. Ook als je dit nog niet eerder hebt gedaan!

 

Er geldt een minimaal aantal van 4 aanmeldingen, er is ruimte voor 12 personen.

Zaterdag 10 augustus 10.00-11.00 uur Yoga op het strand! Locatie: strand Hellevoetsluis 

Geniet van deze les wat een mix zal zijn van Hatha Yoga en Critical Alignment Yoga. Ontspanning, beweging en kracht zullen belangrijke elementen zijn. In de les wil ik je uitnodigen om je bewust te zijn van wat er zich in het lichaam afspeelt, de verschillende houdingen helpen je hierbij. Het met aandacht beoefenen van de diverse asana’s (yogahoudingen) maken dat je meer lichtheid en ruimte in het lichaam zult ervaren. Wat heerlijk is het om dat op het strand te kunnen doen! 

 

 

Deze les wordt gegeven in samenwerking met Yoga Voorne Putten. Kijk op de website voor meer buitenlessen deze zomer!

 

Woensdag 14 augustus 20.00 - 21.30 uur    - Thema: achteroverbuigingen

Met name de bovenrug wordt goed voorbereid om de achteroverbuiging gemakkelijker en met meer souplesse uit te kunnen voeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Critical Alignment tools, zoals bv. de rubberen strip.

 

Er geldt een minimaal aantal van 4 aanmeldingen, er is ruimte voor 12 personen.

 

Donderdag 22 augustus 20.00 - 21.30 uur  - Thema: klankontspanning

In het eerste half uur van deze zomerles zullen zachte ontspannende yogahoudingen worden gedaan begeleid door klanken. Daarna gaat het geleidelijk over in een klankontspanning-ligconcert.

Klankontspanning is een methode om innerlijke rust te creëren en een streling voor lichaam en geest. Je wordt aangeraakt en verwend met klanken en geluiden die invloed hebben op je lichaam en emoties.

 

Deze les is in samenwerking met Rijk Baron van Verrijkend. 

 

Er geldt een minimaal aantal van 9 aanmeldingen, er is ruimte voor 15 personen.

TARIEVEN

 

Tarief zomerlessen: € 17,50

Cursisten van yoga studio Za krijgen korting, zij betalen:  € 15,- (of 1 les van de lessenkaart met bijbetaling van € 5,-)

  

Tarief strandles: € 8,- contant bij aanvang van de les.