YOGA IBIZA OKTOBER 2019 – CAN ROSA, IBIZA

20 tot 26 oktober 2019

 

Een week lang op een prachtig eiland in een luxe resort helemaal tot jezelf komen en genieten van yoga, heerlijk eten en de ondergaande zon? Verbreek je dagelijkse routine en ga mee op yogareis naar een van ‘s werelds meest gelukzalige bestemmingen: Ibiza.

 

 

Van 20 – 26 oktober is er in samenwerking met Integrale Yoga Schiedam een all-inclusive yoga retreat op het prachtige Can Rosa. In ons drukke bestaan vol afspraken en constant online verbonden zijn, biedt deze reis een uitgelezen kans om tot rust te komen en weer in verbinding te komen met jezelf. Deze reis is een perfecte combinatie van inspannen en ontspannen en geschikt voor de beginnende en ervaren yogi.

 

DOCENTEN

CECILIA HUISMAN

De wijze waarop Cecilia Huisman lesgeeft, is beïnvloed door alle verschillende yoga opleidingen (Critical Alignment, DRU en Hatha Yoga) en haar achtergrond vanuit de dans en verpleegkunde. Het basis uitgangspunt is het lichaam vanuit (bewuste) ontspanning te bewegen. Dit is alleen mogelijk als elders in het lichaam de ontspanning gedragen wordt door kracht en coördinatie. Vervolgens is het belangrijk te voelen wat de beweging jou brengt.

 

ILZA VAN DER KWAAK

 

In 2004 is Ilza in aanraking gekomen met yoga. De eerste yogales voelde direct al heel fijn, en voelde vooral als thuiskomen in het eigen lichaam. In een drukke periode met jong gezin en combinatie met een baan, leerde ze de kracht van yoga ontdekken. Na opleidingen tot Hatha Yoga en Critical Alignment Yoga docent geeft ze sinds 2011 met veel plezier de ervaringen door aan cursisten.

 

 PROGRAMMA*

 

07.00 – 08.00 Pranayama & Meditatie
08.15 – 09.00 Licht ontbijt
10.00 – 13.00 Critical Alignment / Yin & Yang Yoga
13.00 – 14.00 Lunch
14.00 – 17.00 Vrij
18.00 – 19.30 Yin yoga, yoga Nidra, restorative yoga, partner yoga**
19.30 – 21.00 Diner

 

* Woensdag is geheel vrij in te vullen vanaf de lunch
** Wisselt om de dag

 

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Ga voor meer informatie over deze reis, de locatie, het programma, tarieven etc. naar de website van Integrale Yoga Schiedam. Hier kun je je ook aanmelden.

 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten op Ibiza!